Promotie Black-Friday

Termenii si Conditiile promotiei Black Friday

 

Promotia BlackFriday incepe pe data de 17.11.2017 la orele 00.01 si inceteaza in aceasi zi la ora 23.59.

Produsele aflate sub incidenta acestei promotii sunt cele aflate in stoc pe data de 17.11.2017 si beneficiaza de reducere de 10% fata de preturile de lista.

Aceasta promotie NU se cumuleaza cu nici o alta promotie.

Produsele pot fi comandate online, folosind formularul de comanda afisat pe site, completand corect si complet datele personale, sau pot fi cumparate direct din magazine noastre. Pentru comenzile online, livrarea se va face prin curier, dupa confirmarea si plata comenzii prin transfer bancar, pe baza de factura proforma, sau direct din magazinele noastre pentru produsele cu restrictii de livrare impuse de furnizor.

Dupa trimiterea formularului de comanda, veti fi contactati in cel mai scurt timp telefonic/pe email de catre personalul nostru, pentru confirmarea comenzii, efectuarea platii si stabilirea detaliilor de livrare. Comenzile vor fi procesate in ordinea primul sosit primul servit, in limita stocului disponibil. Vor fi livrate toate comenzile corecte si complete trimise in intervalul de promotie, daca plata se realizeaza in maximum 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (valabilitatea facturii proforma este de max.2 zile lucratoare).

Vor fi contactati TOTI cei care au trimis comenzi, sunt insa posibile intarzieri din cauza aglomeratiei.

TOATE produsele aflate in promotie trebuie achitate inainte de livrare, fie direct in magazinele noastre, fie prin transfer bancar in contul nostru (personalul nostru va va trimite factura proforma continand detaliile platii).

Eventualele costuri de transport NU sunt incluse in pret si cad in sarcina cumparatorului.